poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

magazin | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Hvaljen i cijenjen rock band iz Rijeke dolazi u emisiju Kod nas doma prepun dojmova s američke turneje. Jonathan je nastao slučajno, gotovo sudbinski prije više od 7 godina i od tada vrlo uspješno gradi nezavisnu karijeru koja ne poznaje granice, i ne samo zbog engleskog na kojem pjevaju nego zbog kvalitete koju donose. Nema gdje već u Europi nisu svirali a sada im je i ona premala za sve što mogu pokazati. Poznati su i po stilu, a njihov frontman Zoran Badurina uredio je velik broj javnih interijera u Rijeci.
Glazbeni kritičari ih jako cijene, uključujući i Dubravka Jagatića koji će nam se pridružiti u studiju, kao i mlada i talentirana kantautorica koje je s njima snimila pjesmu I Don't Mind, Lovely Quinces.
Budite i danas s nama i uživajte u jednom od najboljih mladih hrvatskih rock sastava!

Voditelj: Uršula Tolj

Slike

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.