poster

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finale

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finale (2019)


Ocjena korisnika: 1/10

OPIS

Glasujte za svoje favorite u ovom najvećem glazbenom televizijskom događaju na svijetu i uživajte u raznolikosti i posebnosti brojnih izvedbi.
Velika završnica ovogodišnjeg 64. natjecanja za pjesmu Eurovizije održava se, kao i poluzavršnice, u areni Expo Tel Aviv, a voditelji su: Erez Tal i Assi Azar, te Lucy Ayoub i supermodel Bar Refaeli.
Za pobjedu na Eurosongu bori se 20 zemalja koje su svoj nastup izborile u poluzavršnicama, zatim zemlja domaćin, Izrael, koja je to osigurala lanjskom pobjedom, kao i pet zemalja koje su u završnici izravno: Velika Britanija, Francuska, Italija, Njemačka i Španjolska.
Večer će otvoriti pobjednica Eurosonga 1998. Dana International, a u show programu nastupa jedna od najvećih svjetskih pop zvijedza - Madonna!
Podatke kako glasovati potražite na ttx stranicama 422 i 423.
Komentator: Duško Ćurlić

Slike

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finaleTel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finale
PREPORUKE
 • Knjiga iskupljenja (2010)

  danas
  image
  Radnja filma odvija se u post-apokaliptičnom svijetu u kojem usamljeni ratnik (oskarovac Denzel Washington) putuje razorenom Amerikom kako bi sačuvao svetu knjigu...
 • Ubojita točka (2009)

  danas
  image
  Show bizniz je uistinu težak posao. Dobrotvorni koncert u Moskvi pretvori se u pravu dramu kada naoružani teroristi otmu američku pop senzaciju Venus, ruskog...
 • Zemlja bez zakona (2015)

  danas
  image
  Mladi Škot putuje Amerikom u potrazi za ženom koju voli a usput privuče pažnju lokalnog odmetnika koji mu je spreman služiti kao vodič i pratnja.
 • Kung fu frka (2004)

  danas
  image
  U ovom duhovitom filmu o borilačkim vještinama prepunom akcije, radnje smještene u Kini u ranim 1940-ima, gangster početnik želi se pridružiti zloglasnoj bandi...
TOP LISTE

Prijavi se