poster

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finale

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finale (2019)


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 1/10

OPIS

Glasujte za svoje favorite u ovom najvećem glazbenom televizijskom događaju na svijetu i uživajte u raznolikosti i posebnosti brojnih izvedbi.
Velika završnica ovogodišnjeg 64. natjecanja za pjesmu Eurovizije održava se, kao i poluzavršnice, u areni Expo Tel Aviv, a voditelji su: Erez Tal i Assi Azar, te Lucy Ayoub i supermodel Bar Refaeli.
Za pobjedu na Eurosongu bori se 20 zemalja koje su svoj nastup izborile u poluzavršnicama, zatim zemlja domaćin, Izrael, koja je to osigurala lanjskom pobjedom, kao i pet zemalja koje su u završnici izravno: Velika Britanija, Francuska, Italija, Njemačka i Španjolska.
Večer će otvoriti pobjednica Eurosonga 1998. Dana International, a u show programu nastupa jedna od najvećih svjetskih pop zvijedza - Madonna!
Podatke kako glasovati potražite na ttx stranicama 422 i 423.
Komentator: Duško Ćurlić

Slike

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finaleTel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finaleTel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finaleTel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. finale

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.