SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Superstition

OPIS

Zimska sezona lova na jastoge u punom je zamahu. Squizzy, skiper na 'Bold Contenderu', pod velikim je pritiskom zbog posebne narudžbe. Danny, skiper na 'Williamu Norlingu', lovi u Bass Straitu.

Slike

TCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsTCB Media RightsAustralski lovci na jastoge

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Mein neuer Alter (2010)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.