poster

Andyjeve dinosaurske pustolovine

Andy's Dinosaur Adventures (2014)


EPIZODA: 1

OPIS

U seriji zabavnih pustolovina Andy putuje kroz vrijeme u potrazi za dinosaurima!
Svaka pustolovina počinje na Andyjevu poslu u muzeju, gdje je i njegova nova prijateljica Hatty, stručnjakinja za dinosaure. Zajedno oživljavaju muzej svojim vragolijama, a kako je ondje sat koji je ujedno i vremeplov, Andyju ne treba mnogo da ode na pustolovno putovanje u pretpovijest. Svaki put se vrati s nečime što mu je potrebno za taj dan na poslu, i to u zadnji čas!
Spajajući zanosne isječke iz BBC-jeve serije Šetnja s dinosaurima i visokotehnološke čarolije računalno generiranih slika, Andy upoznaje bebu diplodoka, skija na leđima pterosaura, i hvata se u koštac s tiranosaurom.
Andy se vraća šezdeset pet milijuna godina u prošlost u doba tiranosaura, jednog od najvećih dinosaura mesoždera svoga doba.
Andy se mora popeti na vulkan i naći plovućac kojim će zamijeniti onaj koji je slučajno uništio u muzeju. Usput se mora suočiti s golemim tiranosaurom koji pokazuje neobično zanimanje za Hattynu naprtnjaču. No, hoće li Andy uspjeti sve obaviti prije nego što se muzej otvori?

Slike

Andyjeve dinosaurske pustolovineAndyjeve dinosaurske pustolovineAndyjeve dinosaurske pustolovineAndyjeve dinosaurske pustolovineAndyjeve dinosaurske pustolovineAndyjeve dinosaurske pustolovineAndyjeve dinosaurske pustolovine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.