poster

Duhovni velikani: Vinko Puljić - Kardinal iz Sarajeva

Duhovni velikani (2002)

dokumentarni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Zbog svog zauzimanja za mir tijekom rata u Bosni nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić dobio je 2002. godine međunarodnu nagradu "Oprost", koju dodjeljuje talijanski grad L'Aquila.
O deset godina biskupstva Vinka Puljića i njegovog djelovanja koje se zrcali u životu ratnog i poratnog Sarajeva u emisiji svjedoče ljudi s kojima je dijelio i dijeli sudbinu toga grada, kao i oni diljem Vrhbosanske nadbiskupije. Čut ćemo i sjećanja onih koji su preživjeli najveću eskalaciju neljudskosti krajem prošloga milenija. Dokumentarac skreće pozornost na djelovanje najmlađeg kardinala kardinalskog zbora, koji se zajedno sa svojim narodom na početku trećeg milenija u srcu Europe bori za ostvarenje elementarnih ljudskih prava.

Slike

Duhovni velikani: Vinko Puljić - Kardinal iz SarajevaDuhovni velikani: Vinko Puljić - Kardinal iz SarajevaDuhovni velikani: Vinko Puljić - Kardinal iz SarajevaDuhovni velikani: Vinko Puljić - Kardinal iz SarajevaDuhovni velikani: Vinko Puljić - Kardinal iz SarajevaDuhovni velikani: Vinko Puljić - Kardinal iz SarajevaDuhovni velikani: Vinko Puljić - Kardinal iz SarajevaDuhovni velikani: Vinko Puljić - Kardinal iz Sarajeva

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lovački klub

    image
    Dokumentarna emisija o lovu.
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Why Israel Matters (2017)

    image
  • Tajne Mekonga (2017)

    image
    Slijev rijeke Mekong jedno je od biološki najraznolikijih područja na svijetu, ali i jedno od najmanje istraženih. U ovom desetodijelnom serijalu putujemo niz ovu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.