poster

Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

OPIS

Ovo je tek početak
Kada su Izraelci počeli da grade po Beogradu to je bilo dosta brzo i efikasno. Zgrade su nicale, naselja su se pojavila menjajući sliku Beograda. Sve se odvijalo nekako brže od onoga kako smo navikli i dosta je bilo nagađanja kako oni to rade... postoji li neki skriveni recept ili način.
Oduvek su važili za pregovarače sa kojima ste na oprezu i mnogo su jasniji od onoga na šta smo navikli.
Gospodin Adir El Al Ipko se nalazi na čelu AFI - Evropa govori o tome šta je znao o Srbiji kada je došao i kako je procenjivao posao u koji su ušli gradeći "grad u gradu" airport siti, koji je uneo i novi način poslovanja u naše navike.
Da li postoji neki jevrejski recept dolaženja do cilja, postoiji li procedura koje se pridržavaju oni koji dolaze na strane terene.
Koji su planovi i šta planiraju i da li je Beograd njegova destinacija na kojoj će se duže još duže zadržati obzirom na planove koje imaju.
Autor Mira Adanja Polak

Slike

Mira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: Ekskluzivno

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.