poster

Večernjakova ruža - dodjela medijskih nagrada za 2018. godinu: prijenos

Večernjakova ruža

show | Hrvatska
Režiser: Zoran Nikolić

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Izravno iz Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu pratimo dodjelu prestižne medijske nagrade Večernjakova ruža. Ovaj put ona se odvija u posebno svečanoj atmosferi - obilježava se 25 godina od dodjele prvih Ruža, ali i 60 godina Večernjeg lista.
I ove će se godine dodijeliti Ruže u sedam kategorija: TV emisija godine, Radijska emisija godine, Glazbenik godine, Novo lice godine, Glumačko ostvarenje godine, Televizijska osoba godine te Radijska osoba godine.
Među nominiranima su, naravno, i HRT-ove emisije, zaposlenici i suradnici. U kategoriji Televizijska osoba godine nominirani su Duško Ćurlić i Ivan Vukušić te Marko Šapit. U kategoriji Radijska osoba godine nominirani su Robert Ferlin, Jadran Marinković i Frano Ridjan. U kategoriji Televizijska emisija godine nominirana su A strana i Zabivaka, a za titulu Radijske emisije godine bore se Music Pub i Poligraf. U kategoriji Novo lice godine nominiran je Andrej Rašljanin. I u kategoriji Glumačko ostvarenje godine nominirani su glumci iz filmova i serija koje je producirala ili koproducirala Hrvatska radiotelevizija: Dragan Despot, Nives Ivanković, Borko Perić i Janko Popović-Volarić.
U glazbenome dijelu programa nastupit će Josipa Lisac i Hladno pivo, Jacques i Roko, Gibonni i Izvor ali i poseban gost iznenađenja. Uostalom, cijela će večer, baš rođendanski, biti prožeta iznenađenjima.
Stoga budite s nama i dobitnicima zaplješćite iz svoga doma!

Slike

Večernjakova ruža - dodjela medijskih nagrada za 2018. godinu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.