SEZONA: 1

EPIZODA: 4

OPIS

Iza nekad jake i poznate industrijske proizvodnje u Hrvatskoj su uglavnom ostale napuštene hale i neisplaćene plaće, ali su se u tim tvornicama i pridruženim školama tijekom godina obrazovale generacije sposobnih majstora i inženjera. Neki su u kućnoj radinosti, a neki na fakultetima pronašli postupke i proizvode koji bi mogli oživjeti domaće gospodarstvo.

Urednik: Andrea Ćakić
Snimatelj: Senad Zemunović

Slike

Cronovatori: IndustrijaCronovatori: IndustrijaCronovatori: IndustrijaCronovatori: IndustrijaCronovatori: IndustrijaCronovatori: IndustrijaCronovatori: IndustrijaCronovatori: IndustrijaCronovatori: Industrija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tajne Mekonga (2017)

    image
    Slijev rijeke Mekong jedno je od biološki najraznolikijih područja na svijetu, ali i jedno od najmanje istraženih. U ovom desetodijelnom serijalu putujemo niz ovu...
  • Lovački klub

    image
    Dokumentarna emisija o lovu.
  • Why Israel Matters (2017)

    image
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.