poster

RTS ordinacija

RTS ordinacija (2016)

Srbija

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

U RTS ordinaciji dokazani vrhunski stručnjaci na jednostavan način prezentovaće informacije o unapređenju i održanju zdravlja, o novim metodama lečenja i dijagnostike...
Poznate ličnosti kulturnog i javnog života Srbije, poveravaće svoje načine izlečenja i borbe sa raznovrsnim zdravstvenim tegobama a biće, umesto vas i pacijenti, na kojima će biti sprovedeni neki od zdravstvenih pregleda u TV studiju „RTS ordinacije". Vaše omiljene rubrike, neće izostati ni u novoj sezoni: korisni, praktični saveti o ishrani i uvek zanimljive teme u segmentu „Istine i zablude".
"RTS ordinacija" je prvi informativno- zabavni televizijiski šou program posvećen zdravlju a poverenje auditorijuma i kontinuitet praćenja stečen je zahvaljujući interaktivnom, savremenom i odgovornom pristupu koji gledaocima nudi da na prijemčive načine saznaju, nauče i eventualno primene sve što je važno za očuvanje i poboljšanje zdravlja.
Tim emisije, na čelu sa autorkom Marijom Popović, u novoj televizijskoj sezoni „RTS Ordinacije" pripremio je 40 novih tematskih celina posvećenih očuvanju i unapređenju zdravlja. Atraktivno studijsko televizijsko rešenje, usklađeno sa odgovornim televizijsko- novinarskim sadržajima koji su utemeljeni na proverenim naučnim saznanjima, neoborivo dobri saveti i najaktuelnije informacije- to je "RTS Ordinacija".
Tokom dve televizijske sezone, "kroz RTS ordinaciju" prošlo je oko 400 gostiju. U okviru pedeset emisija, govorilo se o mnogim najznačajnijim zdravstvenim temama a u novom ciklusu, fokus je na najaktuelnijim oblastima medicine, odnosno javnog zdravlja...
U novoj sezoni emisije „RTS ordinacija", učićemo zajedno kako se prevazilazi svakodnevni stres, u tome će nam pomoći stručnjaci ali i poznate ličnosti koje će otvoreno govoriti kako su prevazišli lične bolne trenutke.
Autor i voditelj emisije je Marija Popović, reditelj Petar Stanojlović.

Slike

RTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacija

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.