poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

magazin | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Klapa Rišpet jedna je od najpopularnijih hrvatskih, a to je potvrđeno i početkom ove godine. Naime, njihov je koncert u Lisinskom zakazan za 26. veljače rasprodan punih 40 dana prije datuma održavanja te su upravo puštene u prodaju ulaznice za drugi termin. Klapske pjesme u pop aranžmanu očito je dobitna kombinacija za Rišpet i njezinog autora glazbe Peru Kozomaru. Posebnu draž njihovim pjesmama daje i glavni vokal, Ivo Amulić.
Klapi Rišpet u pjesmi ali i razgovoru pridružit će se slovenska pjevačica Darja Gajšek, a poseban je gost njihov obožavatelj, voditelj Duško Ćurlić.

Voditelj: Uršula Tolj

Slike

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Puls Srbije

    image
    Snagu ljudskih sudbina, aktuelnih dešavanja i odabranih sagovornika, svakog radnog dana, od 11:00, opipavaju Miloš Anđelković i Milica Marković u emisiji PULS...
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.