poster

Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

OPIS

Nisam ni oprostio ni zaboravio - Aleksa Đilas
Nedavno se pred čitaocima našla knjiga izdavača Vukotić "Milovan Đilas - Pisma iz zatvora".
Knjiga je nastala kao objedinjavanje prepiske između Milovana Đilasa političara, disidenta, revolucionara, reformiste i njegove supruge Štefice koja mu redovno piše u zatvor, a na njena pisma on odgovara.
Njihov sin Aleksa Đilas sakupio je ta pisma i prezentirao ih javnosti i kao sin i kao pisac.
Mene kao autora je interesovao isključivo Aleksa Đilas koji kada se sve događalo ima samo 9 godina. Ide u školu, živi sa majkom, odlazi u zatvor, samo par ljudi dolazi u kuću i oni nisu porodica koja je preporučljiva za druženje. Njih prate, oni to znaju i žive sa tim.
Aleksa Đilas u intervjuu pokušava da sve svede na ta pisma svojih roditelja, a ja pokušavam da proniknem u njegovu dušu kao dečaka i u razmišljanja njega kao čoveka koji je sve to preživeo. Ne znam da li sam uspela.
Autor Mira Adanja Polak

Slike

Mira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: Ekskluzivno

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.