poster

Romano Bolković - 1 na 1

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

talk-show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Željko Pervan hrvatski je komičar, scenarist, glumac, redatelj i kolumnist. Radio je u svim tradicionalnim medijima: u novinama, na radiju, na televiziji. Zbog velike višedesetljetne popularnosti Pervana se često doživljava kao alegoriju duhovitosti u Hrvata. Upravo stoga Pervan je idealan sugovornik u vrijeme kad satira ponovno postaje društvenoproblematična i upitna. Kao u Kunderinoj Šali ili Ecovom Imenu ruže, humor biva ponovno opasan. S Pervanom stoga razgovaramo o stvarnoj opasnosti od humora: koliko je humor razoran, koliko je opasan i po koga. Razgovaramo o dvorskim ludama, slobodi komičara i problemima koje šala zna izazvati, o tome jesu li Hrvati duhoviti i dr.

Slike

Romano Bolković - 1 na 1Romano Bolković - 1 na 1Romano Bolković - 1 na 1Romano Bolković - 1 na 1Romano Bolković - 1 na 1Romano Bolković - 1 na 1Romano Bolković - 1 na 1Romano Bolković - 1 na 1

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Peti dan (2013)

    image
    Peti dan je tjedni talk show, rezime događaja koji su obilježili tjedan na izmaku. U svakoj emisiji obrađuju se tri teme, koje pokrivaju politiku, kulturu,...
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
  • Preživeli

    image
    Milan Kalinić sa poznatima razgovara o najtežim trenucima u njihovim životima. Do srži iskreno, bez patetike, motivišuće, jer su sve nedaće – preživeli.
  • Libero

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.