SEZONA: 11

EPIZODA: 1

OPIS

U 11. sezoni i dalje pratimo život na ranču Heartland. Amy Fleming i njezina obitelj bore se sa svim teškoćama koje sa sobom donosi vođenje ranča s konjima, koji je u vlasništvu njezine obitelji već šest generacija. U ovoj sezoni pratimo događaje koji će promijeniti život obitelji Bartlett-Flemings, staviti na kušnju njihovu povezanost te im donijeti uzbudljive pustolovine i neočekivane izazove.
Amy (Amber Marshall) i Tyu (Graham Wardle) prilično je teško uskladiti posao i brigu o tek rođenom djetetu, posebice što zbog posla Ty mora povremeno izbivati iz kuće. No Amy je odlučna u namjeri da se vrati onome u čemu je najbolja i posveti konjima od kojih su svi digli ruke. Usto, obim posla joj se naglo poveća kad Georgie (Alisha Newton) dobije zanimljivu ponudu koja će njezine jahačke vještine staviti na veliku kušnju.
Istovremeno, Tim (Chris Potter) se pokušava pomiriti s viješću koja njegov život okrene naglavce. Lou (Michelle Morgan) ima sve više posla i mora iznaći način da ostane u vezi s obitelji kako se ne bi potpuno otuđila od nje. Dotle Jack (Shaun Johnston) i Lisa (Jessica Steen) nastavljaju graditi svoju vezu, oslanjajući se jedno na drugo u borbi s poteškoćama koje će dovesti u pitanje njihovu sposobnost da svoj brak pretpostave svemu ostalome.
Ova kanadska serija snimljena je prema romanima Lauren Brooke.
Redatelji 11. sezone: Grant Harvey, Eleanore Lindo, Ken Filewych, Pierre Tremblay, Chris Potter, Bruce McDonald, Rachel Leiterman, Alison Reid, Megan Follows, Dean Bennett
---
Ty, navikao držati sve pod kontrolom, gubi živce kada im njegova majka dođe u iznenadan posjet u želji da se zbliži s unukom pa Amy mora posredovati.

Slike

HeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartland

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.