poster

Opčinjeni

Incantesimo (1998)

drama, romantika | Italija
Režiser: Gianni Lepre

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocjena korisnika: 7/10

SEZONA: 5

EPIZODA: 39

OPIS

Serija ČAROLIJA najpoznatija je talijanska TV serija, nakon "Hobotnice". Radnja ove popularne serije, koja je postigla veliki uspjeh i kod naše publike, vrti se oko klinike Life u Rimu, i temelji se na ljubavnim pričama liječnika, medicinskog osoblja i odvjetnika koji u njoj rade. Idejna začetnica i scenaristica serije, od prve do sedme sezone, je Maria Venturi, a autori glazbe, osnovnog umjetničkog elementa ove serije, su Guido i Maurizio De Angelis. U svojim epizodama, osobito tijekom prvih šest sezona, osim ljubavnih priča i intriga, "Čarolija" prilično ozbiljno obrađuje i aktualne socijalne teme kao što su ovisnost, nasilje nad ženama, imigracija, birokracija itd. Deset epizoda prve sezone "Čarolije", prikazanih u Italiji u ljeto 1998., režirao je slavni redatelj Gianni Lepre. Serija je postigla veliki uspjeh kod publike, a gledanost je u prosjeku iznosila 4 milijuna gledatelja.

Slike

Čarolija 02Čarolija 03Čarolija 04Čarolija 05Čarolija 06Čarolija 07Čarolija 08Čarolija 09Čarolija 10Čarolija 11Čarolija 12Čarolija 13Čarolija 14Čarolija 15Čarolija 16

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.