SEZONA: 1

EPIZODA: 8 - lifestyle emisija

OPIS

Bihać, prelijepi grad na obalama Une koja svojom magičnom privlačnošću jednostavno ostavlja bez daha. Na putovanju kroz ovaj prelijepi grad upoznat ćemo se sa tradicionalnim načinom uljepšavanja Bišćanki, ako niste čuli za omahivanje imate priliku saznati sve o ovom običaju. Veslat ćemo niz slapove Une i otkriti po čemu su ovi slapovi jedinstveni. Upoznat ćemo se sa Sanitom Dizdarević, čija je Ženske priča osvojila srca mnogih ne samo u Bosni i Hercegovini već i u region. Adna Ćoralić će nam otkriti zbog čega je toliko vezna za Bihać i zašto svoju budućnost gradi upravo ovdje. Zavirit ćemo u tradicionalnu kuhinju ovog kraja i razgovarati o Nacionalnom parku Una sa Nurzekijom Marjanović. Na poseban način sjetiti ćemo se i jedne od najpoznatijih Bišćanki.

Slike

Ženske priče sa Amrom Džeko: Bihać

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Novo jutro

    image
    Milionska publika navikla je da dan počinje jutarnjim programom TV Pink. Građani Srbije svakodnevno dobivaju sve pravovremene i objektivne informacije. Uz...
  • Crazy Hidden Camera

    image
    Pink LOL - skrivena kamera
  • Whatzuuuuup

    image
    Gradska događanja, koncerti, premijere, promocije. Novi filmovi, knjige, albumi i nova omiljena mjesta i ljudi...
  • BN Radio

    image
    BN Radio je popularna radio emisija na BN muzičkom kanalu koja donosi najnovije hitove i uzbuđenje iz svijeta muzike.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.