poster

Ana

Anna und die Liebe (2008)

drama, romantika | Njemačka

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

OPIS

Njemačka uspješnica snimljena je u dvije sezone, a emitirala se na kanalima Sat.1 i ORF 1. Serija je snimana na lokacijama Babelsberga, Potsdama i Brandenburga. Glavna glumica serije je Jeanette Biedermann, poznata njemačka pop pjevačica i autorica pjesama te glumica i televizijski poznato lice.
Anna može imati sve. Ona je talentirana, sposobna, marljiva i uporna. Anna je stoga dobila i svoju životnu priliku, posao iz snova u marketinškoj agenciji Broda & Broda. No postoje prepreke za sramežljivu Annu, osim svog očuha Armina i polusestre Katje ni na novom poslu neće joj sve polaziti za rukom. Zbog svoje sramežljivosti i nenametljivosti njezin talent ne može doći do izražaja, a upravo zbog toga njena samodopadna polusestra Katja iskorištava priliku i preuzima zasluge za Aninu kreativnost.

Slike

200Anna 02Anna 03Anna 04Anna 05Anna 06Anna 07Anna 08Ana

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.