poster

Vjera i nada: zabilježila Varaždinska biskupija

Vjera i nada

zabavni | Hrvatska

OPIS

Novu sezonu emisija Vjera i nada započinjemo u Svetištu Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu u Varaždinskog biskupiji. Jedino je to euharistijsko svetište u Hrvatskoj, a ujedno je jedno od najvećih i najstarijih euharistijskih svetišta u Europi. Vjernici ovamo dolaze u velikom broju već više od šest stoljeća.



U ludbreško proštenište hodočasti se tijekom čitave godine, no velika proštenja u čast Svete Krvi Isusove održavaju se nekoliko dana uoči prve nedjelje mjeseca rujna, kada se okupi i do 80 000 hodočasnika. Proteklih dana i ekipa iz Ureda za pastoral u medijima Varaždinske biskupije u nekoliko navrata bila je u Ludbregu i popratila ovo veliko slavlje u čast Predragocjene Krvi Kristove o čemu vam donosimo u ovotjednoj emisiji Vjera i nada.

Slike

Vjera i nada

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tko je za?

    image
    Dobijte jednostavne ideje za zabavne i kreativne umjetničke projekte uz Hands Up! Svaka epizoda pokazuje kako napraviti nešto drugačije, kao što je lutka s...
  • Jazdy gwiazdy

    image
  • Veliko platno

    image
    Zabavni program
  • Žikina šarenica

    image
    U Žikinoj šarenici gostuju seljaci, zanimljivi ljudi, akademici...svi koji imaju nešto zanimljivo za reći, pokazati, odsvirati, otpjevati. Sadržaj se sastoji od...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.