poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 5

EPIZODA: 13

OPIS

Sada opet Bojan niže pobjede! Ohrabren uspjehom, u trinaestoj je emisiji okupio raspjevanu ekipu - Vjekoslava Ključarića, Žanamari Perčić i Dariju Hodnik. Na suprotnoj strani u Goranovoj ekipi svoje će znanje testirati glumac Jakov Gavran, glazbenik i radijski voditelj Ante Cash i pjevač Mate Bulić. Tko će ovaj put osvojiti nagrade i simpatije gledatelja? Tko je bio spretniji odgovarajući i na ova pitanja: U koliko se sati oglašava grički top? S kojom državom Hrvatska graniči na rijeci Dragonji? Koja zagrebačka rock-skupina izvodi pjesmu "Dinamo ja volim"? Kako se zove površinom najveće hrvatsko prirodno jezero smješteno u Ravnim kotarima? U kojem je gradu rođen Ivan Gundulić?
Družite se s braćom Navojec, Mirkom Fodorom i njihovim gostima i ovu nedjelju na Prvome u 17.35.
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Slike

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.