poster

Sjeverozapadni vjetar - Između legende i stvarnosti: Vodeni čovjek

Sjeverozapadni vjetar - Izmedu legende i stvarnosti (2018)

fantazija | Hrvatska
Režiser: Zdenko Bašić

SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Vodeni čovjek

OPIS

U posljednjoj epizodi Sjeverozapadnog vjetra voditelj Ivan Planinić kreće u potragu za zloglasnim vodenim čovjekom koji je odgovoran za mnoge utopljenike. Priča se da vodeni čovjek ne podnosi pijance, a voli brašno i zlatnike. Prebiva u riječnim rukavcima, kraj jezera ili u dubljim gradskim potocima. Najčešće bi ga viđali mlinari koji su na vodenicama radili kroz noć. Koja je pozadnina legende o vodenom čovjeku, otkrivaju kazivači i stručnjaci.

Slike

Sjeverozapadni vjetar - Između legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar - Između legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar - Između legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar - Između legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar - Između legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar - Između legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar - Između legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar - Između legende i stvarnosti

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.