SEZONA: 5

EPIZODA: 3

OPIS

Tim forenzičara progurao se pokraj Brune Schumanna, a pogled glavnog inspektora odlutao je prema mladoj ženi koja je beživotno ležala na podu kupaonice. Tijelo joj je zgrčeno, usta širom otvorena. U jednom kutu Schumann opaža potrgani lančić. Privjesak, ptičica, optočen je kamenčićima i veselo svjetluca. Zidovi stana poprskani su crvenom bojom. U dnevnoj sobi velikim su slovima istaknute riječi "PAZI SE, KUJO!!!". Sa stropa visi prazan kavez za ptice. Od tog se prizora glavni inspektor morao stresti.
Uvidom u policijske spise otkriva se da je Johannu Waller, koja se nekoć zvala Lily Bergmann, kao dijete zatočio i nekoliko godina zlostavljao njezin rođeni otac. Wilhelm Bergmann, međutim, žestoko poriče ubojstvo svoje kćeri. Uostalom, više od 20 godina nije imao kontakt s njom. No kad se pronađe ukradeni digitalni fotoaparat, više nema sumnje: Bergmann se ponovno približio svojoj kćeri. I Jochen Pohl, Johannin plesni partner, potvrđuje da su mladu ženu nedavno pratili i potajno snimali. Međutim, čini se da o Johanni zna više nego što priznaje istražiteljima.
Obdukcija tijela potvrđuje da je Johanna umrla od trovanja cijankalijem. Iznenada se na nišanu inspektora našao Thomas Wrede, sin visokopozicioniranog poslovnjaka. Jer i njegov je otac nedavno podlegao takvu trovanju. A Johanna je malo prije smrti očito imala kontakt s Wredeom mlađim. I povrh svega, Schumann ne može izbaciti životnu situaciju mlade žene iz glave. Sve upućuje na to da su osim nje u stanu živjele još dvije žene i jedno dijete. Međutim, potraga za sustanarkama ostaje neuspješna. Tek kada Schumann od psihijatrice dr. Sybille Ulrich saznaje da je Johanna - zbog traume u ranom djetinjstvu - patila od poremećaja višestruke ličnosti, mračni se slučaj počinje rasvjetljavati.

Slike

Inspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor Schumann

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.