poster

Moj rođak sa sela

Moj rođak sa sela (2008)

komedija, drama | Srbija

OPIS

Osma epizoda: Penzija
Dok se Maleševići pripremaju za svoju slavu Mitrovdan, uz dolazak Rajkove žene Bise i njene sestre Dese, mladi Vranić dobija od žene zahtev za razvod braka, vest o svom penzionisanju i sačekuje Aleksandru, ćerku učitelja Crnića, koja stiže iz Amerike da sahrani oca.
Najveći problem predstavljaće za njega susret i sukob sa generalom Šarčevićem koji je došao da poseti ćerku Dunju - zbog čega će se posle kajati. Milena zatiče Drakčeta u neverstvu.
Prema scenariju Radoslava Pavlovića, seriju je režirao Marko Marinković.
Igraju: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Vera Čukić, Jelica Sretenović, Ljubinka Klarić, Aljoša Vučković, Suzana Lukić, Lazar Dubovac, Ana Stefanović, Iva Štrljić, Milena Pavlović, Dubravko Jovanović i drugi.

Slike

Moj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa selaMoj rođak sa sela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.