poster

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci

lifestyle | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

EPIZODA: 1437

OPIS

Rodezijski ridžbek ili rodezijski gonič lavova uistinu je zanimljiva pasmina. Privržen, inteligentan, jako vezan za vlasnike te ugodan karakter samo su neke od karakteristika ove pasmine . Ono što ih, među ostalim, čini posebnima je tzv. crta na leđima koje je nastala tako što mu dlaka na tom dijelu tijela raste u suprotnom smjeru.
Ragdoll mačke nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prodorne plave oči, mekano krzno i ugodan karakter čine ih izrazito zanimljivim ljubiteljima životinja.
Za hrtove kažu da su među najbržim psima na svijetu. Brzina koju mogu postići u trku je čak do 70 kilometara na sat. Nekada ih se često vodilo u lov, no danas su više kućni ljubimci. I mi smo bili u posjetu kod ljubitelja hrtova.
U Veterinarskoj ambulanti govorimo kako brinuti o svojem ljubimcu, a donosimo vam i priču o akvariju koji je izradio njegov vlasnik.
Autor i voditelj: Antun Ponoš

Slike

Kućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zwischen Tüll und Tränen (2016)

    image
  • Dr.Fit Joga

    image
    Vježbajte jogu, meditirajte ili samo slušajte duhovne savjete kod kuće. Dr.Fit Yoga se temelji na Jogi, samosvijesti, svjesnom življenju i vođenim meditacijama....
  • U formi sa slavnima

    image
    Slavni imaju mnogo prednosti što se tiče ostajanja u formi: novac za stalnog trenera, fleksibilniji raspored i odličnu genetiku, a to su samo neke. Međutim,...
  • Čaj s medom

    image
    Dokumentarno-putopisna emisija s Gordanom Lopcem.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.