OPIS

“Pinkove zvjezdice” je glazbeno natjecanje za djecu do 15 godina. Od početka prikazivanja 2014. godine, ovaj show program za djecu stekao je vjernu publiku koja iz sezone u sezonu prati TV Pink. U prve dvije sezone žiri su činili Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Jelena Tomašević, Hari Mata Hari i Milan Stanković. U trećoj sezoni došlo je do promjene u muškom žiriju - Gociju, Jeleni i Leontini pridružili su se Aleksandar Cvetković iz grupe "Tropiko" i Sergej Ćetković. U četvrtoj sezoni Milan Stanković zamijenio je Aleksandra Cvetkovića. Pobjednica prve sezone bila je Marija Serdar, pobjednik druge sezone Marko Bošnjak, treći Roko Blažević, a četvrti Ljuba Stanković.

Slike

Pinkove zvezdicePinkove zvezdicePinkove zvezdicePinkove zvezdicePinkove zvezdicePinkove zvezdice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Masked Singer Germany (2019)

    image
    German version of the popular reality show involving mystery singers in costumes.
  • Staro vs. novo

    image
    Koji su to prijašnji hitovi vladali scenom, a koji danas, saznajte u zabavnim glazbenim minutama emisije 'Staro vs. Novo'!
  • Wrzuć na luz

    image
  • Holivudski medij Tyler Henry (2016)

    image
    Jedan od najtraženijih vidovnjaka u Hollywoodu, Tyler Henry, donosi zapanjujuća tumačenja budućnosti znamenitim ličnostima koje traže savjete i žele uspostaviti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.