OPIS

Podaci Republičkog zavoda za statistiku iz poslednjeg popisa potvrđuju činjenicu o značajnom odlasku mladih ljudi iz Srbije - za deset godina, od 2001. do 2011. godine, iz zemlje je otišlo oko 30.000 mladih od 20 do 29 godina!
U emisiji "Fantastična zemlja", realizovane u Redakciji opšteobrazovnog programa RTS, gledaoci će upoznati one koji su ostali - grupu studenata Geografskog fakulteta iz Beograda koji u okviru svojih studija putuju Srbijom, upoznaju je i govore o njenim najlepšim predelima.
Da li je to dovoljno da se ostane? U izobilju prirode koja ih okružuje - šuma, jezera, reka, planina - o čemu sanjaju, šta ih zadržava, šta žele i šta im nedostaje, šta je za njih lepota a šta sreća?
Urednik i autor emisije je Nevena Milić.

Slike

Obrazovno ogledalo: Fantastična zemljaObrazovno ogledalo: Fantastična zemljaObrazovno ogledalo: Fantastična zemljaObrazovno ogledalo: Fantastična zemljaObrazovno ogledalo: Fantastična zemljaObrazovno ogledalo: Fantastična zemljaObrazovno ogledalo: Fantastična zemljaObrazovno ogledalo: Fantastična zemlja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Arhitektura danas

    image
    Kažu da kuće liče na ljude, a naselja i gradovi na porodice koje u njima žive. Kako arhitekta planira i osmišljava izgled kuće i prostora oko nje? Koliko je...
  • Vrlo zanimljiva emisija o svemu

    image
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
  • Kad naš brod plovi

    image
    U emisiji "Kad naš brod plovi" upoznajte dvojac koji putuje duže cijele jadranske obale i njezinih otoka kako bi istražili ribolov. Postoje razne ribolovne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.