Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 18

EPIZODA: 10

OPIS

Maren i Florian su zaprepašteni kad se iznenada pojavi Marenin bivši muž Christian Hoffmann, koji ih je davno napustio i vratio se u Indiju. Zbližavanje s ocem Florianu nije lako, no kad mu on obeća da će ostati u Deekelsenu, oduševljen je. Maren je sretna u vezi s Janom, ali Christianov dolazak otvara stare rane pa se ona najprije udaljuje od Jana, ali ubrzo joj postaje jasno da ne želi povratak bivšeg muža. Maren izjavljuje ljubav Janu, ali traži ga i savjet jer joj je Christian nekako čudan. Jan ga uspije nagovoriti na pregled kod dr. Osterloha koji ustanovi da Christian ima tumor na mozgu. Policajac Sven Olsen upao je u profesionalnu krizu nakon pucnja u lovokradicu i Jan mu preporučuje liječenje, no Sven i dalje glumi da je sve u redu. Policajci su pozvani na intervenciju u liječnikovu kuću, ali Sven odbija poći pa se sukobljuje s kolegom. Hoće li dr. Bergmann uspjeti riješiti njihov spor? Ordinacija opet treba dodatnu pomoćnicu. I Janu i Gertrud sviđa se nestašna Anja Steinwehr, no Gertrud se boji da je predrska za Jana, a Jan da je preodrješita za Gertrud.

Slike

Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)Dr. Bergmann, seoski liječnik (19)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Alarm fur Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996)

    image
    Oni su uistinu najbrži i najžešći - policajci s autoputa! Najuspješniji njemački akcijski serijal, serija koja je tijekom 15 godina postala hit i etablirala se...
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.