SEZONA: 1

EPIZODA: 3

OPIS

Godina 2006: Julien pokazuje Tony-ju fotografije Grega Halperna, navodnog ljubavnika Emily kojeg je on pretukao pre šest godina i izvukao se bez optužnice. Emily se osjeća izostavljenom i bijesna je na Marca što nije više anagažiran, dok se Tony zanima zašto je Ian toliko velikodušan prema njima. Takođe, Tony upada u Borgov stan, ali ne pronalazi ništa. Policajac na tajnom zadatku, stiže iz Pariza sa potencijalnim vestima za Juliena, ali je ubijen. Godina 2014: Julien predlaže Toniju da pronađu okolne stanare koji su možda vidjeli da Oliver silazi u podrum. U međuvremenu stiže i Emily, koja je skeptična u pogledu bilo kakvih rezultata, ali onda Julien pokazuje Tony-ju video Olivera u toj kući. Novinar Malik Suri posećuje Zaina, koji je u zatvoru i tvrdi da zna što se dogodilo sa Oliverom, a prije toga posjetio je i Borga, koji liječi je na liječenju zbog pedofilije.

Slike

NestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanakNestanak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.