poster

Fotografija u Hrvatskoj: Sandra Vitaljić

Fotografija u Hrvatskoj (2013)

dokumentarni | Hrvatska
Režiser: Anamarija Habjan

OPIS

Sandra Vitaljić pripada mlađoj generaciji hrvatskih fotografa. Rođena 1972. u Puli, nakon školovanja na Filmskoj akademiji FAMU u Pragu dolazi u Zagreb gdje radi kao novinski, reklamni i umjetnički fotograf. Njezini portreti, bilo da je riječ o aktovima ili modnoj fotografiji, spoj su studije karaktera portretiranog i njezinog osobnog pogleda na svijet. Na fotografijama naizgled pustih krajolika ona povezuje osobna istraživanja i teme koje ju zaokupljaju s relevantnim društvenim zbivanjima.

Slike

Fotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra VitaljićFotografija u Hrvatskoj: Sandra Vitaljić

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • China Uncovered

    image
  • Lovački klub

    image
    Dokumentarna emisija o lovu.
  • Lovci na blago Drugog svjetskog rata (2017)

    image
    Stephen Taylor, vodeći britanski amaterski istraživač Drugog svjetskog rata, udružuje snage sa Suggsom, frontmenom benda "Madness", te zajedno otkrivaju i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.