SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Nova TV predstavlja novu emisiju pod nazivom Dom iz snova čija je misija pomoći potrebitima, ljudima koji žive na rubu egzistencije i učiniti im život ljepšim, kvalitetnijim. Prva emisija humanitarnog karaktera Dom iz snova vodi nas u malo selo Vujići Vojakovački u kojem živi baka koja odgaja troje unučadi. Dorotea, Ivan i Renato ostali su na brizi baki nakon što im je majka prošle godine preminula iznenadnom smrću. I prije smrti majke obitelj je teško živjela pa je baka Štefica otišla u Švicarsku gdje radila kao njegovateljica. Nakon smrti majke se vratila i preuzela brigu o djeci, a otac je otišao u Njemačku u potrazi za poslom. Baka Štefica se bori i podiže djecu najbolje što zna i umije, a pomoću ekipe emisije Dom iz snova ovoj hrabroj ženi pomoći će se da svi zajedno počnu živjeti u kvalitetnijim životnim uvjetima.

Slike

Dom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Arhiv B

    image
  • Folklor video magazin

    image
    Emisija o folkloru BN televizije.
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.