SEZONA: 2

EPIZODA: 9 - New Blood

OPIS

Jednosatne reality epizode ispunjene dramom pokazat će svijet najtraženijih sportaša iz kuta žena koje se nalaze pokraj njih. Tokom dvanaest epizoda pratite postavi koju čine: Sasha Gates, Barbie Blank, Autumn Ajirotutu, Nicole Williams, Natalie Halcro i Olivia Pierson, a u drugoj sezoni i novi likovi Sophia Pierson i Tia Shipman. Rivalstvo među ženama i djevojkama se pojačava i tenzije u grupama su sve učestalije.

Serija WAGS (o suprugama i djevojkama sportskih zvijezda) bavi se takmičarskim, brzim i glamuroznim životima lijepih i smjelih žena koje formiraju ekskluzivni klub za supruge i djevojke najtraženijih profesionalnih sportaša. Ove se žene bave najvećim pothvatom: privući i zadržati svoje muškarce. Ova hit serija na E! kanalu prati elitnu grupu bliskih prijateljica koje su spojene strogom hijerarhijom, nepisanim pravilima i obiljem drame, a one koje imaju burmu i muža su one sa najviše moći. Ove žene stalno osmišljavaju i taktiziraju kako zadržati svoje mjesto među WAGS, zbog luksuznoga životnoga stila koji dolazi sa tom ulogom, a sa druge strane pokušavaju se baviti svojim karijerama, što često obuhvaća manekenstvo, dizajn ili pisanje bloga. Kao i u sportu, svi žele osvojiti glavnu nagradu, a to je u ovom slučaju status supruge.

WAGS producira Machete Productions. Amber Mazzola i Lori Gordon su izvršni producenti.

Likovi:

Sasha Gates je kraljica WAG grupe, udata za zvijezdu američkog nogometa, Antonio Gates-a.

Autumn Ajirotutu je upoznala još na fakultetu Seyi Ajirotutu-a iz Philadelphia Eagles i oni su u braku te imaju dvoje djece.

Barbie Blank je postala slavna kao WWE rvačka diva “Kelly Kelly” i udata je za bivšeg NHL igrača, Sheldon Souray-a.

Nicole Williams je uspješna manekenka koja je već petu godinu djevojka Larry English-a, igrača američkog nogometa iz kluba Tampa Bay Buccaneers.

Natalie Halcro i Olivia Pierson su rođake i najbolje drugarice koje imaju ogromnu bazu pratiltelja na Instagramu te su zajedno pokrenule modni blog. Natalie je povremeno u vezi a povremeno raskida sa igračem američkog nogometa Shaun Phillips-om, a Olivia je u vezi sa igračem Jacksonville Jaguars, Marcedes Lewis-om.

Tia Shipman je elitni model agencije Ford čiji su klijenti brojni brandovi i modne kuće. Ona je također uspješna i u industriji zabave, pojavila se u televizijskim serijama CBS-a The Bold & Beautiful, FOX-a Grandfathered i ABC-a Ugly Betty, kao i u mnogobrojnim reklamama. Nju povezuju sa igračima Denver Nuggets i Indianapolis Colts.

Sophia Pierson je stilistica i glumica, a njezina je sestra već dio serije, Olivia Pierson, dok je njena rođaka također u seriji, Natalie Halcro. Sophia se povezuje sa igračem iz Tampa Bay Lightning.

Slike

WAGS LAWAGS LA

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mačke iz pakla (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Survivor (2022)

    image
    Nakon potrage za kandidatima koji su spremni upustiti se u avanturu života i iskušati vlastite granice izdržljivosti, Nova TV uskoro na male ekrane donosi zabavno...
  • Izvedi me (2016)

    image
    Osvojiti srce djevojke sigurno neće biti lak zadatak, a oni će ih osvojiti kako fizičkim izgledom, tako i intelektom i sposobnostima. Nakon treće sezone...
  • Paparazzo lov (2013)

    image
    Profesionalni paparazzi ovog rijaliti šou programa donose snimke koje su tokom proteklog perioda snimili širom Balkana. Paparazzo lov donosi sve aktuelnosti iz...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.