EPIZODA: Linije razdvajanja - Otrov u našim zidovima

OPIS

Najmanje pola miliona djece u SAD-u ima posljedice trovanja olovom. Iako je 1978. godine donesen zakon kojim se zabranjuje korištenje olova u bojama za kuće i stanove, i dalje je veliki broj domova u kojima se koristi ova boja koja trajno utječe na zdravlje djece. Ekipa serijala Linije razdvajanja putovala je širom SAD-a istražujući i postavljajući pitanje šta je do sada učinjeno kad je riječ o ovom i može li se spriječiti daljnje trovanje djece olovom širom SAD-a.

Slike

Linije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.