SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - Esteban (No. 79)

OPIS

U četvrtoj sezoni serije Crna lista nastavljamo pratiti zbivanja u središtu kojih su bivši vladin agent Raymond Reddington Red (James Spader), desetljećima jedan od najtraženijih FBI-evih bjegunaca koji se predao i ponudio "crnu listu" s imenima političara, mafijaša, špijuna i međunarodnih terorista, i agentica Liz Keen (Megan Boone).
Za ulogu Raymonda "Reda" Reddingtona James Spader je 2014. i 2015. nominiran za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glavnog glumca u TV seriji, a serija je 2014. godine osvojila Primetime Emmy (u kategoriji "outstanding stunt coordination") uz još nekoliko nominacija za poznate televizijske nagrade.
U šokantnoj završnici treće sezone bivša FBI-eva agentica Elizabeth Keen pronađena je živa nakon što joj je propao pokušaj da svoje novorođeno dijete zaštiti od pogubnog utjecaja Portira podzemlja Raymonda Reddingtona Reda. Liz postaje meta tajanstvenom čovjeku koji tvrdi da joj je pravi otac, ali prvo mora razriješiti zagonetku svog u zaborav utonulog djetinjstva, a pravi identitet rasplesti iz klupka uspomena koje Reddington dodatno zamućuje. Daleko od istine, ona, njezino dijete i muž Tom iz dana u dan u sve su većoj opasnosti. Posebna skupina u međuvremenu proživljava šok zbog Lizinog povratka, a prijateljstva pucaju. Nakon što su ga izdali njemu najbliži, Reddingtonov osebujni moralni kompas u potrazi je za pravdom dok se istodobno bori protiv čitave vojske novih i neočekivanih crnolistaša.
Nakon što Liz otme čovjek koji tvrdi da joj je otac, Red je odluči naći pod svaku cijenu. Posebnu skupinu šokira vijest da je Liz još živa.
Alexander Kirk uhvatio je Liz, ali ona ne vjeruje da joj je on otac i nekoliko puta neuspješno pokuša pobjeći. Reddington kreće u potragu za njom i, iako ga je izdala, dopušta g. Kaplanu da mu pomogne. Kirkovim ljudima u ruke padnu Tom i Agnes, Tom pobjegne, ali razdvoje ga od Agnes. U Posebnoj skupini Samar je najteže pogodila vijest da je Liz ipak živa i da ih je navodno izdala. Red se s crnolistašem Estebanom, CIA-inim suradnikom, nagodi da mu oda Lizinu lokaciju, ali ne stigne je spasiti. Iako uspije izvući Agnes, u Redov auto zabije se Kirkov plaćenik Mato, otme Agnes i nestane.

Slike

Crna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna lista

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.