poster

Večer s Joolsom Hollandom

LATER WITH JOOLS HOLLAND 43 (1992)


SEZONA: 43

EPIZODA: 6

OPIS

Joolsu se u studiju pridružuju nezaustavljivi rockeri iz Sheffielda, Arctic Monkeys. Izvest će pjesme s petog albuma 'AM', koji je kao i njihova prethodna četiri dospio na prvo mjesto top-ljestvica, a nominiran je bio 2013. za nagradu Mercury. Sir Paul McCartney se također vraća k Joolsu i izvodi pjesme sa svog prvog albuma s novim materijalima nakon šest godina, koji se zove 'New', a na njemu je surađivao s producentima Markom Ronsonom i Ethanom Johnsom. Pjevačica iz južnog Londona koja vlada plesnim podijima, Katy B, debitira u Joolsovoj emisiji s dvije pjesme s njezina novog, drugog albuma 'Little Red'. Gitarist i skladatelj pjesama Gary Clark Jr donosi nam svoj teksaški blues, s pjesmama s LP-a 'Blak and Blu' hvaljenog u cijelom svijetu. Prvi put na televiziji nastupit će i izuzetni pjevač i pijanist iz sjevernog Londona Benjamin Clementine, a za klavirom će s Joolsom popričati legende soul-funka, Earth Wind and Fire, o svojih izvanrednih 40 godina stvaranja glazbe.

Slike

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.