poster

Noćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašno

Naomi's Nightmares of Nature (2012)


SEZONA: 3

EPIZODA: 10

OPIS

U ovoj posebnoj epizodi Naomi nam iz udobnosti doma daje insajderski uvid u najpamtljivije trenutke serije. Od najneugodnijih trenutaka, preko najgorega na što ju je natjerala ekipa, do najboljih zabuna i najvećih panika. Ponovo proživljava sve dobro i loše te nam usput pokazuje neke neprikazane dodatke i tajne ove serije.

Slike

Noćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašnoNoćne more iz svijeta prirode: Dobro, loše i strašno

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.