EPIZODA: Linije razdvajanja - Izgubljeni u sistemu

OPIS

U ovosedmičnom izdanju 'Linija razdvajanja' istražujemo kakvi su uslovi za pritvorenike koji čekaju suđenje, a država im zbog nedostataka sredstava nije u mogućnosti osigurati advokata. Kakve su šanse onih koji nemaju novca za advokate, fer i brzo suđenje? Pravno su nevini sve dok im se ne dokaže krivica, međutim zbog siromaštva ostaju u pritvoru gdje neki od njih, u međuvremenu, ostaju i bez posla. Čekajući svoj red na suđenje, praktično su izgubljeni u sistemu . Na koji način država nudi šansu tim ljudima za fer suđenje i jesu li oni bez presude osuđeni da budu u zatvoru?

Slike

Linije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanjaLinije razdvajanja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.