SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Hrana

OPIS

Hrana. Hrana je jedna od osnovnih ljudskih potreba. Istražujemo kako je prehrana, od morske ribe do raznih primjena svinjetine, utjecala na način uzgoja tih životinja.

Slike

Životinje koje su promijenile povijestŽivotinje koje su promijenile povijestŽivotinje koje su promijenile povijestŽivotinje koje su promijenile povijestŽivotinje koje su promijenile povijestŽivotinje koje su promijenile povijestŽivotinje koje su promijenile povijestŽivotinje koje su promijenile povijestŽivotinje koje su promijenile povijest

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Policija za životinje - Philadelphia (2008)

    image
    'Policija za životinje - Philadelphia' bori se protiv zlostavljanja i okrutnosti prema životinjama. Ovaj serijal donosi Vam necenzurirane prikaze životinja nad...
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • Trust Me, I'm a Doctor (2013)

    image
    Medical journalist Michael Mosley & a team of doctors scientifically investigate popular health claims, myths & misconceptions.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.