SEZONA: 5

EPIZODA: 1

OPIS

Peta sezona serije Don Matteo donosi 24 nove epizode. Don Matteo, koji je stekao simpatije i naših gledatelja, ostaje isti - i dalje se bori protiv nepravde, i ispravlja istrage koje su krenule u krivom smjeru (npr. u slučajevima kad u zatvoru završi nedužan čovjek optužen za zločin koji nije počinio). Koja su njegova oružja? Smješak koji razoružava i sjajna intuicija. Don Matteo ima smisla za humor i sjajno zapaža detalje. Zbog toga je ova serija izuzetna mješavina komedije i trilera.
U novoj sezoni dogodit će se štošta: narednik Cecchini bit će upleten u financijsku prijevaru, kapetan Anceschi će spriječiti, a Natalina će se umiješati u međunarodno krijumčarenje droge! Pippo, Natalina, Anceschi i Cecchini ostaju na strani don Mattea kao i uvijek. Novi član u petoj sezoni je siroče po imenu Tommaso, a nova velika vijest su zaruke kapetana Anceschija s prelijepom gradonačelnicom Laurom... premda će njihova veza doživjeti i preživjeti mnoge prepreke tijekom ove sezone.
1. OBRAČUN S PROŠLOŠĆU
(I conti col passato)
Martha Green, spisateljica koja stiže iz Engleske na predstavljanje svoje nove knjige, pogiba nakon što je napadnu u njezinom prelijepom domu koji je pretvorila u utočište za nadarene pisce. Glavni osumnjičeni je mladi pisac kojemu je Martha ukrala neke dobre ideje. Don Matteo upoznaje svog novog prijatelja Tommasa, petogodišnjeg mulata, malog gnjavatora koji traži obitelj.

Slike

Don MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon Matteo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Na paranormalnom zadatku (2017)

    image
    Humoristična serija o partnerstvu dviju potpuno različitih osoba: ciničnog skeptika i genijalca koji vjeruje u paranormalno. Oni istražuju neobjašnjive događaje u...
  • Thundermani (2013)

    image
    Slijedite par blizanaca superheroja, Phoebe i Maxa Thundermana sa suprotnim osobnostima koji moraju pronaći put kroz školu, prijatelje i obitelj nevjerojatnih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.