poster

Talijanska mlada

Muchacha Italiana viene a casarse I. (2014)

drama, romantika | Meksiko

Ocjena korisnika: 7/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 46

OPIS

Roxana kaže Benitu da ne može vjerovati da je Pedro zaljubljen u sluškinju, a Benito joj govori da je Fiorella više od sluškinje, te da je on vozač, pa su njih dvoje svejedno u vezi. Roxana kaže Aitani da se Pedro i Fiorella ljube i da ga mora vratiti sebi. Aitana joj kaže da će se koristiti svim sredstvima kako bi vratila Pedra. Fiorella kaže Gianni da joj je Pedro sve objasnio i da su sve riješili. Pedro kaže Fiorelli da će u popodnevnim satima obavijestiti svoju obitelj da je ona ljubav njegova života. Gael je uzbuđen što će studirati zajedno s Giannom. Gianna mu kaže da je ona sretna, ali da ne zna što će biti s Roxanom, a Gael odgovori neka se ne brine, da je moraju ignorirati i da će se ona umoriti. Gael poljubi Giannu. Pedro se uznemiri kad vidi Aitanu. Eloisa mu kaže da je Aitana poput obitelji. Federica objavljuje obitelji da će Osvaldo i Sonia postati roditelji. Eloisa kaže da bi voljela da joj je Pedro dao prvog praunuka. Gael pita Giannu želi li biti njegova djevojka i ona pristaje. Gđa Eloisa govori cijeloj obitelji da su Aitana i Pedro u vezi i da se planiraju vjenčati. Fiorella kaže Gianni da ona i Pedro nikada neće moći biti sretni.
Originalna priča: Delia González Márquez

Slike

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.