poster

Večera petkom: THE FOX

Friday Night Dinner (2011)

komedija | UK
Režiser: Martin Dennis

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 3

EPIZODA: 2 - THE FOX

OPIS

Za Goodmane večera petkom je poput nedjeljnog ručka: samo oduzmite dva dana, promijenite naziv obroka u večeru i to je to. Adam (Simon Bird) i njegov brat Jonny (Tom Rosenthal) večeru petkom smatraju nužnom žrtvom. Nužnom jer ih nahrane, a žrtvom jer moraju provesti večer s mamom (Tamsin Greig) i tatom (Paul Ritter).
U trećoj sezoni tata naslika sliku mame koja sliči Margaret Thatcher, mama pokušava prakticirati svoje savjetovanje na dečkima, Adam dovodi „žensku doma na večeru, Jonny si napravi groznu tetovažu, Jim proguta tablete za spavanje svog psa, a baka se udaje za groznog g. Morrisa.

EP. 2
Dečki se vrate kući i otkriju - na vlastiti užas - da je tata skrivao mrtvu lisicu u vanjskom zamrzivaču. „Nemojte reći mami! moli tata. Planira je preparirati i izložiti u svoju šupu. „Zašto? pitaju dečki. „Jer potiče razgovor, kaže tata. „Ali čime ćeš je napuniti? pitaju oni. „Kaduljom i lukom, zar je važno?. U međuvremenu, mama pohađa tečaj za savjetovanje i izluđuje muškarce dok pokušava vježbati savjetovanje na njima. No nastane pakao kad mama mora koristiti zamrzivač. Započinje utrka da skriju mrtvu životinju negdje u kući. Dečki pristanu pomoći tati ako im plati...

Slike

Večera petkomVečera petkomVečera petkomVečera petkomVečera petkomVečera petkomVečera petkom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.