SEZONA: 45

EPIZODA: 3

OPIS

Joolsu se pridružuje Jamie T iz južnog Londona, koji se vratio nakon petogodišnje odsutnosti. Snimio je svoj treći album Carry on the Grudge, spoj rock žestica poput stvari Zombie i balada poput They Told Me It Rained.
Iz Birminghama stiže legendarni glas slavnog britanskog reggae benda UB40, Ali Campbell, koji se združio s originalnim članovima benda Astrom i Mickyjem na novom albumu Silhouette.
U emisiji će nastupiti i producenti iz sjevernog Londona Kye 'Foamo' Gibbon i Matt 'RackNRuin' Robson-Scott, poznatiji kao Gorgon City.
Svjetski uspješan irski kantautor Damien Rice vraća se solo karijeri nakon osam godina izbivanja.
Synth pop grupa Future Islands iz Baltimorea izvest će nekoliko pjesama s njihova četvrtog albuma Singles.
Iz američkog Minneapolisa dolazi i kantautor Chastity Brown koga su kritičari nazvali "rock'n'roll enciklopedijom roots glazbe'.
Odabrala: Mira Vočinkić

Slike

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.