Ocjena korisnika: 8.3/10
(6 glasova)

SEZONA: 10

EPIZODA: 1

OPIS

Počelo je snimanje serije. U San Remu postavljena je scenografija. Glavne uloge dodijeljene su Samiru, Avdiji, Mubini, Mentoru i Fufetu, a Faruk je za redateljskom palicom. Podijeljeni su i prvi honorari. Svi su plaćeni osim Fufeta - za njega, nažalost, nije bilo dovoljno novca. Da bi riješio taj problem, Faruk kod Samira založi svoj sat kako bi mu isplatio plaću. Međutim, i Izetu nestaje sat, pa nastaje strka. Izet je u potrazi za svojim satom, a kućna pomoćnica Šerifa ima sat isti kao i Izetov, ali bez posvete.

Slike

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.