SEZONA: 7

EPIZODA: 9

OPIS

Dok je Arthur u bolnici, Anne se brine za obiteljsko imanje. Predahnut će i od veze s Martinom, što on nevoljko prihvaća. Hans i Susanne odlučuju poraditi na svojoj vezi, no Hans opet susreće Jonasovu učiteljicu Miju Thalbach. Rolf Bichler pao je s ljestava tijekom radova na svom pansionu. Ispostavi se da ima ne samo nagnječenje prsnih kralježaka nego i metastaze raka štitnjače te da operacija neće pomoći. Rolf je shrvan pri pomisli na ponovnu kemoterapiju, a i na egzistenciju svoje obitelji. Ako se pansion ne otvori, banka će zavrnuti slavinu, a to će uništiti obitelj. Ljubav prema ženi i pansionu, koji je pripadao njezinim roditeljima, natjera ga na dalekosežnu odluku. Potresen tragičnom sudbinom te obitelji, Martin odlazi k Anne. Njihovo neometano zajedništvo navodi ih na razmišljanje o zajedničkoj budućnosti.

Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lili Gruber), Mark Keller ( dr. Alexander Kahnweiler), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich), Tino Hillebrand (Sebastian Hochstätter)
Scenarij: Philipp Roth
Režija: Axel Barth
Urednica: Ranka Horvat

Slike

Gorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.