poster

Salome

Salome (2001)

drama, romantika | Meksiko
Režiser: Sergio Jiménez

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

EPIZODA: 52

OPIS

U salonu D'Rubi Manola traži Hipólita i Pira da je odvedu k Salomé. Diego kaže Juliju da mu je Lucrecija platila da vrati dijete. Lucho i Karicija se pomire. Julio pristaje svaki mjesec davati novac Diegu da ostavi Salomé na miru. G. Díaz ulazi u Kikisin stan i traži Salomé. Arturo kaže Lucreciji da su Saloméino dijete poslali u Guadalajaru. Manola daje Salomé novac i kaže joj da ima prijateljicu u gradu Juarezu koja joj može pomoći. Lucrecia kaže Arturu da je prijavila Salomé za krađu i otmicu. Salomé kaže Kikis i Hipólitu da navečer odlazi. Zamoli Hipólita da mu da svoje sinove koje će odgojiti kao vlastite. Kikis kaže Hipólitu da bi trebao naći rješenje za djecu jer ih ona neće moći uvijek čuvati. Diego nagovori g. Díaza da ostavi izvješće njemu, a on će ga dati Lucreciji i kaže mu da će mu pomoći da ga ne otpusti. Diego kaže Lucreciji što piše u Díazovu izvješću. Salomé se oprašta od Yolande. U Los Angelesu Lalo daje novac Davidu da si kupi odijelo. Salomé poziva Kariciju da ide s njom, ali Karicija je odbija. Lucho kaže Diegu da će iskoristiti Kariciju. Julio pred Laurom priznaje da je zaljubljen u Salomé. Lucrecia odlazi k Hipólitu. Salomé se oprašta od Karicije. Lucho nalazi Kariciju kako plače, kaže mu da je Salomé otišla daleko. Hipólito kaže Lucreciji da Salomé više nije kod njega. Salomé ulazi i iznenadi se kad ugleda Lucreciju.

Slike

SalomeSalome 01200Salome 02Salome 03Salome 04Salome 05Salome 06Salome 07Salome 08Salome 09Salome 10Salome 11Salome 12Salome 13

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.