SEZONA: 4

EPIZODA: 12 - IT'S A BOX INSIDE A BOX INSIDE A BOX, DIPSH*T

OPIS

Šarmantan i brz na jeziku, Marty Kaan i njegov vrhunski tim poslovnih savjetnika znaju igrati korporacijsku igru bolje od ikoga koristeći se svakim prljavim trikom koji postoji da zavedu moćne izvršne direktore i sklope goleme poslove. U sobama za sastanke, barovima i ložnicama moćne elite korupcija je svakodnevna pojava u poslu, a svi samo gledaju vlastitu korist. Ništa nije sveto u ovoj zajedljivoj, bespoštednoj satiri o korporativnoj Americi današnjice.
U četvrtoj sezoni besramne, subverzivne i ludo duhovite KUĆE LAŽI, Don Cheadle vraća se još gladniji za moći kao bezočni Marty Kaan. Odlazak u zatvor nije zaustavio Martyja od bavljenja makinacijama. Sada kad je slobodan, neće prezati ni pred čime da pokaže Jeannie gdje joj je mjesto i vrati tvrtki „Kaan i suradnici staru slavu. Čuvajte svoju imovinu, ovo će biti burno.

Slike

Kuća lažiKuća lažiKuća lažiKuća lažiKuća lažiKuća lažiKuća laži

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.