poster

Dražesni pupoljci svibanjski: Cast Not Your Pearls Before Swine - Part Two

The Darling Buds of May (1991)

Režiser: Rodney Bennett

SEZONA: 3

EPIZODA: 4 - Cast Not Your Pearls Before Swine - Part Two

OPIS

4. epizoda: CAST NOT YOUR PEARLS BEFORE SWINE, 2. dio

Tata i mama Larkin ujutro otkrivaju da je Primrose otišla u potragu za svojom najnovijom ljubavlju - Rogerom McGarryjem. Našavši ga u sumnjivom noćnom klubu u Liverpoolu, moli ga da joj dopusti da ostane s njime. Roger pristaje pod uvjetom da to odobri tata Larkin. Odahnuvši nakon što su je našli živu i zdravu, tata i mama Larkin joj dopuste da ostane, pod uvjetom da se vrati na veliko otvaranje bazena Larkinovih. U međuvremenu, tata Larkin nije oduševljen Edithinim novim kavalirom. Posjeti je i dozna da je George "otišao" na nekoliko tjedana, a kada dalje istraži situaciju, otkriva kako George vara ministarstvo.

Uloge: David Jason (tata Larkin), Pam Ferris (mama Larkin), Julian Glover (George Harran), Godfrey James (Vic), Russell Boulter (Roger Mcgarry), Stefano Gressieux (Ted), Gino Melvazzi (Fred), Roger Ashton-Griffins (g. Ramsbottom), Colin Higgins (g. Sowerby), Abigail Rokinson (Primrose)
Scenaristi: H. E. Bates (roman), Barry Devlin (adaptacija)
Producenti: Richard Bates, Vernon Lawrence, Simon Lewis
Redatelj: Rodney Bennett
Urednica: Ranka Horvat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.