SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - The Romance

OPIS

Epizode 2. sezone urnebesne sufražetske humoristične serije autorice i glavne glumice Jessice Hynes dočekane su s oduševljenjem.
Pod vodstvom gorljive Margaret nesretne članice pokreta Banburyjevski kružok za fine zanate ljubazno zahtijeva pravo glasa za žene (Banbury Intricate Craft Circle Politely Request Women's Suffrage) ponovno se nađu u prostorima mjesne crkve, gdje smišljaju kako bi privukle pozornost na svoj vrijedni cilj. Kao i epizode prve sezone, i epizode druge obiluju posebnim gostima, štosovima koji izazivaju salve smijeha, neslanim šalama i fizičkim gegovima. Sve prerasta u razdraganu proslavu svega što je dobro i britansko, uz velik broj trenutačno najsmješnijih glumica u žanru komedije.
Donijevši sir, Gwen poremeti štrajk glađu koji su pokrenule članice Banburyjevskog kružoka za fine zanate ljubazno zahtijeva pravo glasa za žene, a Thomas bezuspješno pokušava osvojiti Emilyno srce.

Slike

SufražetkinjeSufražetkinjeSufražetkinjeSufražetkinjeSufražetkinje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.