poster

Kad srce zatreperi

HERZFLIMMERN 3 (2011)

drama | Njemačka

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 3

EPIZODA: 40

OPIS

Kako bi izbjegla tračeve, Shirley priopći kolegama da je trudna i čije dijete nosi. Shirley vidi da se Bernheimer bori sa sobom zbog njezina zauzimanja za Henninga. Kad mu to oprezno spomene, on reagira posve drukčije nego inače i iskreno joj priznaje što osjeća. Prema Georgovu planu, Conrad se trudi oko Saskijine terapije i tako izazove njezinu sumnjičavost. Georg je dodatno pojača manipuliranom videosnimkom u kojoj se Laura i Conrad tobože dogovaraju kako će Saskiji sve oduzeti i što prije je strpati u psihijatrijsku kliniku. Henriette se pakira za selidbu u Finsku. Florian se veseli, no tada čuje koliko je Henriette potrebna u klinici i koliko je vole svi kolege i pacijenti. Iznenadi Henriette riječima da bi ipak trebala ostati u Sonnenbergu. Nakon razgovora s Marleneinim ocem Laura shvaća da Marlene još nije preboljela majčinu smrt i otkriva da djevojka pati od bulimije. Marlene bježi iz klinike, no njezin otac Joachim obećava da će je vratiti.

Slike

Kad srce zatreperi 01Kad srce zatreperi 02Kad srce zatreperi 03Kad srce zatreperi 04Kad srce zatreperi 05Kad srce zatreperi 06Kad srce zatreperi 07Kad srce zatreperi 08Kad srce zatreperi 09Kad srce zatreperi 10Kad srce zatreperi 11

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.