poster

Kad srce zatreperi

HERZFLIMMERN 3 (2011)

drama | Njemačka

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 3

EPIZODA: 34

OPIS

Laura se osjeća opterećenom kao pomoćna liječnica i suvlasnica klinike. Saskia joj kaže da se mora odlučiti za jedno od toga. Laura je rastrgana jer želi biti liječnica, no kao suvlasnica klinike osjeća odgovornost za zaposlenike. Naposljetku odlučuje prepisati svoj vlasnički udjel na Conrada. Vrativši se iz New Yorka, Saskia na svoje iznenađenje zatječe Isabelle živu. Isabelle i Georg objašnjavaju da Isabelle na poziv Državnog odvjetništva mora svjedočiti u slučaju Bäumler. Isabelle u TV intervjuu hvali Saskiju kao spasiteljicu klinike, što do daljnjega umiri Saskiju. Shirley pokušava uvjeriti Bernheimera da nalaz trudnoće pripada nekoj drugoj pacijentici, a ne Vicky, no on ne nasjeda. Shirley naposljetku prizna Vicky da je trudna. Bernadette sanjari o čovjeku svog života, a Henriette se nada da je to učitelj skijanja Benjamin koji leži u klinici. Mesut je zbunjen ogrlicom koju je Karen našla u tosteru. A teta Leni pita Vroni je li se mladi par veselio obiteljskom nasljedstvu, bisernoj ogrlici.

Slike

Kad srce zatreperi 01Kad srce zatreperi 02Kad srce zatreperi 03Kad srce zatreperi 04Kad srce zatreperi 05Kad srce zatreperi 06Kad srce zatreperi 07Kad srce zatreperi 08Kad srce zatreperi 09Kad srce zatreperi 10Kad srce zatreperi 11

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.