SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - The Yangtze

OPIS

Putujući rijekom Jangce, Simon otkriva ponovno buđenje vjerskih uvjerenja u Kini. Svoje putovanje počinje na prvom skretanju rijeke, a zatim je prati do Dazua, gdje razgledava 50.000 predivnih drevnih skulptura u stijenama, jedine vjerske umjetnine pošteđene u komunističkim razaranjima. Krstareći rijekom, stiže i do najveće hidroelektrane na svijetu - Tri klanca. Simonovo putovanje završava u Šangaju, blistavom simbolu nove kineske moći, ali i gradu u kojemu mnogi ponovno otkrivaju vjeru.

Slike

Svete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom ReeveomSvete rijeke sa Simonom Reeveom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.