SEZONA: 5

EPIZODA: 3 - lifestyle emisija

OPIS

Vodimo vas u samo srce Ljubljane, u kultnu slastičarnicu Lolita koja je u samo tri godine slasticama, ali i uređenjem pridobila mnoge poklonike. Na primjeru hodnika od 7 kvadrata pokazat ćemo da se najbolji rezultati postižu kada imate mogućnost prostor urediti od nule, dok ćemo u prilogu „Uradi sam pokazati kako samostalno izraditi lampu od drvca za potpalu. Dolaskom proljetnih mjeseci slobodno vrijeme najviše volimo provoditi u vikendicama pa vam u ovoj epizodi nudimo nekoliko savjeta koji će vas inspirirati za osvježenje ili potpuno preuređenje kuće za odmor. Za kraj preuređujemo tinejdžersku sobu s budžetom od 2500 kn.

TRAJANJE: 30 min

Slike

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.