SEZONA: 3

EPIZODA: 3 - SIBLINGS

OPIS

Oskarovac Jeremy Irons glumi u OBITELJI BORGIA, sagi o najzloglasnijoj kriminalnoj obitelji u povijesti. Urotivši se sa svojim okrutnim sinovima Cesareom i Juanom i otrovno zavodljivom kćeri Lucrezijom, karizmatični Rodrigo Borgia neće prezati ni od čega u svojoj neumoljivoj potrazi za bogatstvom i moći. Nemilosrdno okrutan i prkosno dekadentan, služio se zastrašivanjem i ubojstvom pri svome skandaloznom usponu na papinsko prijestolje u renesansnoj Italiji. EPIZODA 3:
Dok pročišćene kardinale otpuštaju i lišavaju naslova i imetka, jedan od njih, kardinal Versucci, iz osvete potpali požar u vatikanskoj riznici nakon što ukrade poveću svotu. Bijesan jer je novi kralj Ferdinand arogantno odbio prihvatiti Giovannija kao Lucrezijino dijete, Cesare putuje u Napulj da riješi problem. Poslije Cesare počinje razmišljati o savezu sa starim neprijateljem Francuskom, dok se Aleksandar uporno drži plana o savezu s Napuljem, te tako i sa Španjolskom. Nakon vjenčanja s Lucrezijom Alfonso shvaća da se politička slika mijenja, no ne njemu u prilog. Budući da je uznemiren, ostavlja Lucreziju samu u prvoj bračnoj noći, otjeravši je na kraju u naručje njezina brata.

Slike

BorgiaBeta FilmBeta FilmObitelj Borgia 11Obitelj Borgia 12Obitelj Borgia 13Obitelj Borgia 14Obitelj Borgia 15Obitelj Borgia 16BorgiaBorgiaBorgiaBorgiaBorgiaBorgia

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.